Polka-dots | Compleul cu buline Blue Vanilla


RO:   Greu cu începutul acesta de an. Greu, greu. Cu tristețe realizez că asta e prima ținută din 2015, dar totuși îs mulțumită că am putut în sfârșit să pozez! Am o multitudine de ținute pregătite a fi expuse pe blog, dar ba nu e vremea bună, ba nu am eu timp din cauză că sunt în practică / probă la o farmacie, ba fotografa mea nu are timp (și începând de luni o să lucreze și 2 joburi, deci poze pentru mine, la Paște). Plus faptul că se întunecă atât de devreme... Este minunat!  
Dar gata cu smiorcăielile! Compleul acesta tricotat de la Blue Vanilla este un adevărat deliciu! Super călduros și cu un material atât de moale, e o plăcere să îl port, mai ales datorită bulinelor care au efect instant de cuteness. 
Vă las în continuare cu pozele și aștept părerile voastre mai jos. Pupici! 
Ne vedem pe Facebook și Instagram.

________________________________________________


ENG:  I'm having a really slow start of the year, blogging wise. The weather this year has sucked thus far, and with me taking on a new job and my photographer working 2 jobs, I haven't had time for photoshoots. Hopefully our schedules will clear up a bit in the near future.
But enough whining! I'm really loving this knitted twin-set from Blue Vanilla, the material is super warm and so nice to the touch, it's a real pleasure to wear it. And the polka-dots really bring on the cuteness. 
Be sure to let me know what you think of this outfit in the comment section below. Hugs~
See you on Facebook and Instagram.

Compleu / co-ordinates - AICI / HERE | colier și inel / necklace & ring - Ebay | botine / booties - H&M

4 comments:

Color me RED fashion blog - one girl, many outfits.

Love, Roxx~